Timp:K sa vezi cate minute ai pe sv scrie in loc de numele lui arwen numele tau si vei apfla http://www.gametracker.com/server/89.46.14.122:27016/player/arwen/ Nick: boman ID: aditzu92_adi Varsta: 17 IP: rotabil/ip static Regulament Cerere Admin: Citit Motiv: Doresc admin/slot pe acest server pentru ca am vechime pe el si cunosc regulamentul Server: CS 1.6 Cunostinte AMXX: DA sau NU (nu conteaza daca aveti sau nu cunostinte AMXX este doar in scop informativ).
Nick:vladutz ID:vladutz_smecheru08 Varsta:14 ani aproape 15 Ip:static Am citit regulamentul si sunt constiincios sa il respect Motiv:Doresc admin/ma ocup foarte mult de dorinta jucatorilor si nu schimb map dupa placerea mea./mi-a placut de la prima vedere serveru/vreau sa va ajut sa mentineti in forma acest server Cunostinte AMXX:nu
Nick: cS | 2 Good 4 You ID: mister_2good4you Varsta: 16 IP: IP static Regulament Cerere Admin: Citit Motiv: Imi place serverul , pot tine redirect , vreau sa facem o comunitate mare Cunostinte AMXX: In general da ... depinde de ce comenzi mai ai la pluginuri
Nick: *[n2o]*VaLy ID: yo_bossu_br2008 Varsta: 13 IP: static Regulament Cerere Admin: Citit Motiv: Doresc admin deoarece vreau sa mentin serverul curat de (codati,lagari,vulgari).....si pentru a schimba mapa...a da restart...adik sa fiu pe placul jucatorilor ( userilor ) Cunostinte AMXX:DA !
Nick:-=M4ni4 C$=- ID:ali.aly98 sau gealamihai Varsta:12 IP:Static Regulament Cerere Admin:Citit Motiv:Doresc admin deoarece vreau sa Scap svR de codati imputiti si idiotii care vorbesc urat...de asemenea si cheaterilor...imi place sa banez si sa fac SS-uri Cunostinte AMXX:Am o vasta experienta si in AMX si in ADMINMOD...daca o sa se schimbe addonsul o sa fiu pregatit